joi, 28 mai 2020

Umanitatea este pe cale să se elibereze de Matrice





Keanu Reeves: Umanitatea este pe cale să se elibereze de Matrice
Se derulează un război care va modela viitorul existenței umane și lumea pe care o lăsăm pentru copiii noștri, potrivit lui Keanu Reeves, care spune că este „liniștit optimist” cu privire la viitor, deoarece „umanitatea prezintă semne de eliberare de matrice.„ (Eliberați-vă de Matrice)
„Rasa umană a fost înrobită de mii de ani ”, a spus Keanu Reeves, în timp ce filma în Deșertul Mojave, explicând că „am fost ținuți într-o închisoare mentală de elite întunecate și societăți secrete care au făcut tot posibilul pentru a ne reprima și a evita că ne atingem potențialul. „
Dar starul lui Speed, John Wick sau Matrix, care filma scene dintr-o reclamă Super Bowl, spune că „matricea” din lumea reală începe să crape.
„UMANITATEA DĂ SEMNE CĂ SE ELIBEREAZĂ DIN MATRICE.
CE MOMENT SA FII CONȘTIENT!
TRĂIM VREMURI TRANSFORMATOARE."
Explicând că a studiat texte antice, inclusiv Vedanta și Upanishadurile și a aflat despre natura realității, Keanu a spus: „Da, desigur, există multe persoane care sunt interesate doar de a ține pasul cu kardashienii, dar o parte semnificativă a populației a fost trezită. „(Eliberați-vă de Matrice)"
„Cel mai important lucru este că acum se dă un război între profesorii noștri supremi și cei care doresc să ne elibereze.” (Rupeți-vă de Matrice)
Ce este matricea?
Keanu Reeves spune că matricea este un univers holografic proiectat de cei care doresc să ne controleze. Omenirea a fost reprimată și controlată în acest fel timp de milenii. Credem că este real, dar în realitate este doar un film care este reprodus în conștiința colectivă, care se prezintă ca „realitate”.
Keanu Reeves nu este singurul care crede că umanitatea trăiește într-o „matrice” de mii de ani.
Unii dintre cei mai bogați și mai influenți oameni din lume sunt convinși că trăim într-o simulare pe calculator. Cel puțin doi dintre miliardarii tehnologici din Silicon Valley, investesc bani în eforturile de a-i scoate pe oameni din simularea pe care cred că o trăim.
Elon Musk consideră că șansele ca noi să nu trăim într-o simulare de computer asemănătoare unei matrice sunt „miliarde la unu”. Iată mai jos un interviu, în engleză, în care vorbește despre acest subiect.
„Mulți oameni din Silicon Valley au devenit obsedați de ipoteza de simulare, argumentul potrivit căruia ceea ce experimentăm ca realitate este realizat de fapt într-un computer”, scrie Tad Friend din „The New Yorker”. „Doi miliardari din tehnologie au ajuns până la implicarea secretă a oamenilor de știință pentru a ne scoate din simulare.”
Dar Keanu Reeves crede că băieții din Silicon Valley au ceva în neregulă cu a scăpa de matrice. El are un sfat pentru miliardarii tehnologiei.
„Puneți-vă portofelele înapoi în buzunare. Acest lucru nu are nicio legătură cu banii sau calculatoarele. Este o schimbare spirituală care trebuie să aibă loc, nu un „hack”. „
Potrivit lui Keanu, această schimbare spirituală are loc. Oamenii s-au săturat de războaie inutile, de conducere totalitară și de control autoritar. Oamenii se trezesc la ceea ce este cu adevărat important în viață. (Eliberați-vă de Matrice)
„Cred că oamenii s-au speriat cu adevărat că lumea s-a terminat, de curând, știi. Am simțit doar că lucrurile au scăpat de sub control. Am pierdut orice speranță de a ne putea salva de forțele întunecate ale lumii. Dar deschide doar ochii pentru un minut și privește în jur ceea ce se întâmplă. Este uimitor. Oameni ca Trump ridică vălul într-o rețea uimitoare de manipulare interconectată. „
„Într-un fel, permite umanității să se trezească din letargia sa și să vadă că aceleași puține persoane, aceleași societăți secrete, Noua Ordine Mondială, ne controlează activ viața și reprimă adevărata noastră capacitate.”
„Este timpul să ne recuperăm puterea infinită și să deschidem ușile închisorii mentale care ne-au motivat să ne construim pe noi înșine. Nu este ușor de făcut, dar este timpul să pășești în lumina libertății. „
Sursa:https://infinityexplorers.com/category/mystery

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu