sâmbătă, 16 mai 2020

Marcarea izotopică - pecetluirea cu raze laser a oamenilor







TRADUCERE ÎN LIMBA ROMÂNĂ:
De aceea cei răi îi sufocă pe oameni cu nanoparticule din cer (chemtrails) înainte de a îi cipa propriu-zis, pentru că, odată primit cipul, acesta se va răsfrânge în toate celulele corpului în 8 luni, și ca să îi fie ușor să intre până la ADN, cei răi i-au “pregătit” calea sufocându-i cu nanomateriale înainte. De aceea variaza perioada până la care cipul devine vizibil pe frunte de la 8 la 12 luni, pentru că unii au fost mai feriți de nanoparticule, iar alții au fost mai expuși. Aduceți-vă aminte de profeția părintelui Elpidie, cu “echipamentul” nanometric plantat în om în mod ascuns, și a doua parte fiind primirea propriu-zisă a cipului. Așadar, până la ciparea directă, omul e sufocat de “echipamentul” preliminar.
Cei răi, știiind că oamenii își pot scoate cipul injectat în mână (cel de mărimea unui bob de orez), au inventat cipul nano-bio-metric, care odată inserat în om, nu îi mai dă acestuia nici o șansă de a-si salva sufletul.
Din textul de mai sus reiese că cei răi au conceput “o procedură prin care omul e marcat, dar care în același timp are un impact redus asupra omului”, și astfel s-au gândit la solicitarea de acte biometrice, deoarece aici nu apare nici pe piele, nici nu se vede sau simte, și de fapt nici nu se realizează de către solicitanți ce se întâmplă.
Copiii marcați izotopic cu codul de bare (semnul fiarei 666), chiar dacă ulterior li se modifică craniul și fața, sunt fotografiați odată pentru totdeauna. Acest lucru se datorează faptului că cipul aflat în craniul respectiv trimite non-stop (actualizează) detalii despre toate modificările survenite, și astfel nu mai e nevoie de altă poză. Din nefericire, asta e încă o dovadă că deja se practică marcarea cu laser a oamenilor!
Despre narator, cred (e doar părerea mea asta) că e un individ din sistemul rusesc de stat, în special din sfera ciberneticii, și care tocmai din acest motiv și-a distorsionat vocea (că e din sistem)! Motivul pentru care a hotărât să demaște ceea ce se întâmplă este că sora sa a fost marcată cu codul de bare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu