joi, 28 mai 2020

O companie de dezvoltare a inteligenței artificiale din Toronto a introdus câteva instrumente noi care să ajute întreprinderile să funcționeze mai în siguranță în timpul pandemiei.

O companie de dezvoltare a inteligenței artificiale din Toronto a introdus câteva instrumente noi care să ajute întreprinderile să funcționeze mai în siguranță în timpul pandemiei.
Articol tradus di sursa >
https://www.blogto.com/city/
Tehnologiile Predictmedix permit magazinelor și altor unități să analizeze clienții pentru simptomele COVID-19 înainte de a intra și chiar pot spune când oamenii nu se distanțează în mod corespunzător social sau nu poartă măști în interior.

Mașinile de infecție și screening de protocol ale firmei - care iau formă de păstăi autonome sau cabine de mers - folosesc AI, termografie în infraroșu și camere multispectrale pentru a detecta simptomele în câteva secunde și pot recunoaște chiar deficiențele cognitive de la substanțe precum alcoolul sau boli precum demența.

Între timp, software-ul său Social Distancing Compliance folosește camere de securitate sau drone pentru a detecta dacă patronii poartă măști și pot măsura, de asemenea, distanța fizică dintre indivizi și personalul alert de riscuri potențiale.
Ambele instrumente ar putea fi folosite în magazine alimentare și la alți retaileri, baruri și restaurante, școli, spații, parcuri, săli de sport, aeroporturi, stații de tranzit, birouri și alte locuri de muncă pentru a se asigura că oricine intră într-un spațiu nu are simptome și ia măsuri adecvate. în timp ce în interior.

Predictmedix susține că programele sale pot ajuta la restabilirea încrederii pentru a reveni la afaceri și locuri publice și că respectă toate reglementările canadiene de confidențialitate.

"În cele din urmă, va fi nevoie de depistare în masă pentru a contribui la stoparea prăbușirii sistemului financiar global. Pandemia COVID-19 s-a transformat într-o amenințare pentru securitatea globală și stabilitatea economică, ceea ce ar putea duce la pierderi de locuri de muncă fără precedent care nu se văd de la marea depresie, "a declarat firma într-un comunicat de presă.


„Desfășurarea rapidă a tehnologiei de screening în masă, respectând în același timp confidențialitatea, ar putea ajuta la o redresare economică mult mai rapidă."
Dacă mașinile de ecranare vor continua, puteți paria că viitorul vieții publice din Canada va fi semnificativ mai sigur de amenințarea COVID-19 - dar va însemna, de asemenea, că cumpărăturile în timp ce un pic zbuciumate ar putea fi în afara problemei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu