sâmbătă, 16 mai 2020

Discursul lui JFK despre complicitatea Presei la vreme de suspendare a l...







Astăzi se împlinesc fix 59 de ani de la cel mai curajos discurs al unui președinte de stat cu privire la pericolul unui inamic global, nevăzut, ce roade din interior suveranitatea națională a tuturor țărilor de pe pământ, și îl postez tradus în limba română pt a-i onora cum se cuvine memoria “celui mai iubit președinte american”!
Minutul 2 – JFK nu știa la vremea aceea cine e Karl Marx, că e khazarian, că are nume fals, și că a fost inspirat de iezuiți în a scrie “Manifestul Comunist”, lucrare care se subscrie întru totul dezideratelor iezuite, cum ar fi: centralizare accentuată, respingerea lui Dumnezeu prin doctrina ateistă, cenzură și lipsa libertății de exprimare, inexistența independenței presei, totalitarism. Autorul Eric J. Phelps afirmă toate acestea despre Marx în lucrarea sa de 2.000 de pagini – “Vatican’s Assassins” 3rd edition.
Min 5 – “evenimentele din ultimele săptămâni” la care se referea JFK erau propunerile insistente ale consilierilor săi pe probleme de securitate de invadare a Cubei, dar si escaladarea “recomandată” de CIA a conflictului din Vietnam, cu scopul secundar de stabilizare în zonă a pieței de opium!
Min 7 – cenzura ca politică de stat – asta vrea NOM – asta se întâmplă acum, când multe site-uri sunt închise dacă spun adevărul despre CV, când Televiziunile și stațiile Radio repetă ca niște unități militare același mesaj hipnotic de manipulare a maselor! Deja trăim în epoca cenzurii, și dacă pe vremuri, în caz de mare cataclism social (nedreptate), cum ar fi apostazie, sau urmarea unui tratament gresit dpdv medical, dacă pe vremuri responsabilitatea cădea pe membrii acelei bresle de unde provenea pericolul – la erezie cădea pe preoți, la malpraxis cădea pe medici – și aceștia nu-și veneau în fire, întreaga responsabilitate se transfera pe popor!
Mai merită generația asta globală câțiva ani de libertate – atunci ne vom trezi cu privire la fanfaronada CV, însă dacă nu mai merităm și suntem comozi, atunci ne vom trezi în mai puțin de un an că suntem în totală dependență de sistem, atât financiar, cât și alimentar sau energetic!?
Și de aici la șantajul ordinar de genu’ “ești vaccinat, primești mâncare”, până la cipul propriu-zis va mai fi doar un pas!
Așa cum în Tradiția Ortodoxă se spune că “dacă omul vrea, de dimineață până seara, din păcătos ajunge sfânt!”, așa și noi acum trăim vremurile în care “dacă omul nu e priveghelnic, în 30 de secunde devine cipat și își face rezervare în stră-fundul iadului pt veșnicie!”.
Știm că cea mai lungă cale pe care tre’ să o străbată omul e de la mintea sa către inima sa, așa că degeaba mulți sunteți de acord cu ce postez sau ce comentez, dacă rămâneți tot fricoși, tot lași, tot părtinitori în fața sistemului, și tot politic corecți!
Atitudinea asta în care - cu excepția câtorva zeci în toată țara – se zace și la propriu și la figurat va duce în continuare la efecte devastatoare d toate pdv, dar iată, că cel mai important aspect rămâne totuși cel soteriologic, ce ține de mântuirea sufletelor noastre!
Min 11 – atragerea atenției despre ce înseamnă “suspendarea democrației și anularea drepturilor și libertăților cetățenești” de dragul unui pretextat așa-zis “bine comun”, cum de altfel, lumea traversează acum în 2020!
JFK spune cu alte cuvinte că “siguranța națională” e un pretext legitim de suspendare a drepturilor și libertăților cetățenești în caz de război propriu-zis, dar asta nu te va păzi (ca națiune) de războiul clandestin al INFILTRĂRII!
A anula la vreme de holeră, ciumă, CV, pandemie fabricată - a anula drepturile și libertățile poate părea ceva benefic, în interesul sănătății națiunii, însă de ce să anulezi și dezbaterea publică, de ce să cenzurezi la modul fascist libera exprimare, de ce să controlezi întreaga Presă ca să se alinieze normelor internaționale, de ce să nu aibe oamenii dreptul de a vorbi, ci imediat se închide canalul respectiv de YouTube, fie el de Social Media, blog, post Tv, radio, ziar, sau liberă exprimare de orice alt fel! Oare nu-si doresc și profesioniștii din media aflarea adevărului cu privire la ciuma globală, și dacă își doresc aflarea lui, cum să interzici tocmai elementul de bază în orice societate liberă – dezbaterea publică! Neo-inchiziția s-a metamorfozat în Fascism medical! În cazul acesta, nimic nu e mai ușor pt NOM decât să avanseze în planul său de centralizare a puterii globale în mâna unui tiran absolut!


#DownSizingFreedoms&Liberties
#GreaterGoodScheme4ControllingMasses
#JFK4AnotherMayDay

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu