joi, 4 august 2022

Sistemul a premeditat modificarea ADN-ului uman cu mulți ani înainte de 2020

Dezvăluiri & Adevăruri interzise, [8/4/2022 10:04 PM] [Forwarded from AG.Real.Education] [ Video ] #XFilesMovieDepictsVaccinesImbeddedWithNanotechnology #PreemptiveProgramming Pasaj din serialul american “Dosarele X” ce a rulat între 1993 și 2002 pe ecrane, și care arată în detaliu faptul că sistemul ocult a premeditat alterarea ADN-ului uman în vederea controlului total al omului cu mult timp înainte de apariția vaccinelor cu ARN-Mesager. Clipul e neverosimil pt că menționează tot! De la manipulare genetică, la control total, la distrugerea activităților cheie la nivel global, la tehnologia responsabilă de editarea genelor, până la Pana de Curent și atentatele strategice care vor arunca în aer civilizația occidentală! Prea multe nu sunt de comentat, așa că vă invit să-l distribuiți, și să începeți să vedeți adevăratul dușman al omenirii, cel care ne dezbină și ne înrobește. Iar acesta e compus din globaliști și din toți anti-creștinii cu funcții înalte! https://t.me/AG_RealEducation

Un comentariu:

  1. Fac o paralela la creatie si ce se intampla acum >
    Adam si Eva
    Experiment genetic controlat de elohimi prin inseminare artificiala si dezvoltarea fatului in uter artificial.
    Oamenii erau soricei de laborator unde aveau hrana asigurata (venit minim garantat Agenda NOM) si hraniti cu plante modificate genetic ( Monsanto si Dupont).
    Pacatul originar a fost inmultirea naturala si dorinta de libertate ,iesirea din Matrix.
    Asa zis-ul dumnezeu i-a blestemat cu nasterea in dureri , castigarea painii cu sudoarea fruntii si cu plantele care cresteau natural in culturi ca spinii si palamida ,fara a fi stropite cu ierbicid si chimicale ( Monsanto si Dupont).
    Pomul cunostintei binelui si raului e programarea la gandirea duala , teza -antiteza -sinteza . Elohimii erau invidiosi pe Om deoarece ii vedeau potentialul Divin .(Bine ca nu au gustat si din Pomul Vietii ca ar fi ajuns ca noi ) si Pomul Vietii e Adevarata Cunoastere de Dumnezeul Duh si Adevar, adusa de Iisus Hristos care duce la mantuire ,deprogramare ,iluminare si descoperirea puterii interioare de Fii ai Lui Dumnezeu si cocreatori .

    RăspundețiȘtergere